Sådan aktiverer du din app via Administrationskonsol

4. april 2023

ID 228723

Du kan manuelt føje en aktiveringskode til din konto for at synkronisere licensoplysningerne på tværs af dine tilsluttede enheder.

Sådan aktiverer du din app via Administrationskonsol:

1. Tilslut din app til din Administrationskonsol-konto, hvis du endnu ikke har gjort det.
  2. Gå til afsnittet Licenser på Administrationskonsol.
  3. Indtast din aktiveringskode i feltet Har du en aktiveringskode på den nederste del af siden.
  4. Klik på knappen Tilføj.

Hvis koden er blevet tilføjet, vises der et tilsvarende panel i afsnittet Licenser. Dine apps, som er kompatible med licensen og tilsluttet din konto, vil blive aktiveret. Desuden udføres en kontrol af, om den registrerede licens skal sendes manuelt til dine tilsluttede enheder. Hvis den kan det, kan du vælge enheder og sende licensen med det samme.

En aktiveringskode skal være gyldig (licensen må ikke være udløbet) og må ikke være udelukket, blokeret eller allerede tilføjet. Du kan højst føje 100 aktivéringskoder til din Administrationskonsol-konto.