Sådan sletter du din konto

4. april 2023

ID 95252

Denne handling fjerner din konto og alle tilknyttede personlige data og betalingsdata fra Administrationskonsol. Denne handling kan ikke fortrydes. Sletning af din konto påvirker ikke nogen aktive licenser eller automatisk fornyelse af licenser. De deaktiveres ikke og forbliver aktive. For at deaktivere en licens bedes du kontakte kundeservice.

For at slette din konto:

1. I den øverste del af siden, skal du klikke på linket Kontoindstillinger.
  2. Gå til fanen Slet konto.
  3. Klik på knappen Slet.
  4. Indtast adgangskoden til din konto.
  5. Klik på knappen Fortsæt.

Kontoen slettes. En meddelelse med oplysninger om tilsluttede programmer og indtastede aktivéringskoder sendes til din e-mailadresse.