Sådan downloader du dine købte apps

4. april 2023

ID 95255

Hvis du allerede har føjet din licens til din konto, kan du downloade din app fra panelet Licenser.

Sådan downloader du din købte app:

1. Gå til afsnittet Licenser.
  2. Klik på den relevante licens.
  3. Klik på knappen Hent.
  4. Bekræft standarddownloadmuligheden.

I Andre downloads kan du også finde andre tilgængelige downloadmuligheder, for eksempel en QR-kode eller et link, der kan sendes til din e-mail.

Hvis appen ikke kan downloades, kan der være flere årsager til det:

• download er ikke tilgængelig på grund af din licensstatus;

Hvis licensen ikke er aktiveret efter fornyelsen, er det nødvendigt at tilføje licenssaktiveringskoden igen i Licens-afsnittet eller i selve programmet.

• produktet er endnu ikke udgivet kommercielt i dit område (se Regionale begrænsninger).