Sådan køres en Fuld scanning

4. april 2023

ID 95347

Under en Fuld scanning scanner Kaspersky-programmet alle computerens harddiske for malware og andre trusler. Du kan bruge Fuld scanning til at scanne alle filer, mapper og sektorer på din enhed for malware.

Du kan køre Fuld scanning på flere eller alle forbundne enheder på samme tid.

Fuld scanning kan startes eksternt på enheder, der er online og beskyttet af Kaspersky Small Office Security eller Kaspersky Internet Security for Mac.

For at køre Fuld scanning på forbundne enheder:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Vælg enheder, du vil scanne, ved at markere afkrydsningsfelterne øverst til venstre på enhedspanelerne eller bruge indstillingen Vælg alle.
  3. Klik på knappen Fuld scanning.

Fuld scanning startes.

Se også

Sådan finder du hurtigt enheder

Sådan vises enheder i paneler eller i en liste