Sådan slås beskyttelseskomponenter til eller fra

4. april 2023

ID 95349

Du kan aktivere eller deaktivere programbeskyttelseskomponenter via fjernadgang på en administrerede enhed.

At slå beskyttelseskomponenter til og fra kan udføres via fjernadgang på enheder beskyttet af Kaspersky Small Office Security, Kaspersky Internet Security for Mac.

Sådan slås et beskyttelseskomponent til eller fra:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på panelet for den pågældende enhed.
  3. Vælg fanen Komponenter til venstre i vinduet.
  4. Brug kontakten i området med beskyttelseskomponenten for at slå denne komponent til eller fra.

Bekræft denne potentielt farlige handling ved at indtaste kontoens adgangskode, hvis det er nødvendigt.