Sådan kobler du en enhed fra din konto

4. april 2023

ID 95350

Du kan frakoble en enhed fra din konto på Administrationskonsol, for eksempel hvis du ikke længere bruger enheden. Når en enhed kobles fra din konto, frakobles også Kaspersky-programmer, der er installeret på enheden.

Du vil ikke kunne fjernadministrere Kaspersky-programmer, der er installeret på en enhed, når enheden er koblet fra din konto. Frakobling af enheder fra din konto påvirker ikke funktionaliteten for de programmer, der er installeret på enheden, hvis de ikke kræver en forbindelse til Administrationskonsol. Licenserne på frakoblede programmer vil fortsat være aktive under slutbrugerlicensaftalernes vilkår. Oplysningerne om de købte licenser forbliver på din konto.

Funktioner for programmer, der kræver obligatorisk forbindelse til din konto på Administrationskonsol, vil ikke være tilgængelige, efter at programmet eller enheden er frakoblet.

Sådan kobler du en enhed fra din konto:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på den relevante enhed.
  3. Klik på linket Frakobl enhed.

Bekræftelsesdialogboksen åbnes.

4. Bekræft handlingen.

Enheden vil blive afbrudt fra din konto. De Kaspersky-programmer, der er installeret på enheden, kobles også fra din konto.

Du vil være i stand til at genoprette forbindelse mellem den frakoblede enhed og din konto.