Om en Administrationskonsol-konto

4. april 2023

ID 95393

Du kan logge log på Administrationskonsol med din enkelte Kaspersky-konto, der kan bruges på de forskellige virksomhedsressourcer. Du kan f.eks. oprette din konto på Administrationskonsol login siden eller i dit Kaspersky-program.

Administrationskonsol er designet til kun at håndtere Kaspersky Small Office Security-løsninger. Dine enheder eller licenser, der bruges i forbindelse med din Kaspersky-konto, men som ikke er en del af din Kaspersky Small Office-sikkerhedssikringen, vises ikke på Administrationskonsol.

Se også

Sådan oprettes en konto