Om enhedsbeskyttelse fra din konto

4. april 2023

ID 95394

Du kan styre sikkerheden for forbundne enheder eksternt fra din konto ved at sende kommandoer til Kaspersky-programmer på enhederne. Du kan f.eks.:

• scanne enheder for malware
  • opdatere programdatabaserne
  • tænde eller slukke for beskyttelseskomponenter

Fjernstyring af en enhed er tilgængelig, når enheden er online og det tilsluttede Kaspersky-program kører. Når kommandoer sendes til enheder offline, gemmes oplysninger om kommandoerne i 7 dage. Hvis enheden ikke opretter forbindelse til internettet inden for dette tidsrum, annulleres kommandoerne. Under en enhedsscanning behandles objekter automatisk i henhold til de automatiske behandlingsregler, der er angivet i programmet lokalt på enheden.

Se også

Sådan tilsluttes en enhed til portalen

Sådan køres en Hurtig scanning

Sådan køres en Fuld scanning

Sådan opdateres programdatabaserne

Hvad kan du gøre, hvis din mobile enhed mistes eller bliver stjålet