Ordliste

4. april 2023

ID 95897

Aktiv nøgle

En nøgle, der bruges af programmet i øjeblikket.

Aktivering af programmet

Programmet skiftes til fuld funktionstilstand. Programaktivering udføres af brugeren under eller efter installeringen af programmet.. Du skal have en aktivéringskode eller nøglefil for at aktivere programmet.

Antivirusdatabaser

Databaser, som indeholder oplysninger om computersikkerhedstrusler, som Kaspersky har kendskab til på databasernes udgivelsestidspunkt. Poster i anti-virusdatabaser gør det muligt for dig at registrere skadelig kode i scannede objekter. Antivirusdatabaserne er oprettet af Kasperskys specialister og opdateres hver time.

Ekstra licensnøgle

En nøgle, der bekræfter retten til at bruge programmet, men ikke bruges i øjeblikket.

Henstandstid

En begrænset tidsperiode, der starter fra den effektive brugsperiode udløb, hvor softwaren fungerer uden at ændre de tilgængelige funktioner.

Kasperskys opdateringsservere

En liste over Kasperskys HTTP- og FTP-servere, hvorfra programmet downloader databaseopdateringer til mobile enheder.

Licens

En tidsbegrænset ret til at bruge appen i henhold til slutbrugerlicensaftalen.

Licensnøgle

Unik alfanumerisk sekvens. En licensnøgle giver mulighed for brug af programmet i overensstemmelse med slutbrugerlicensaftalen (licenstype, gyldighedsperiode og begrænsninger). Du kan kun bruge programmet, hvis du har en licensnøgle.

Licensperiode

Det tidsrum, som du har adgang til programmets funktioner og ret til at bruge yderligere tjenester i. Tjenesterne, du kan bruge, afhænger af licenstypen.

Nøglefil

En fil i formatet xxxxxxxx.key gør det muligt at bruge et Kaspersky-program i en prøveperiode eller med kommerciel licens. Programmet genererer nøglefilen baseret på aktivéringskoden. Du kan kun bruge programmet, hvis du har en nøglefil.

Opdatering

Proceduren for at erstatte eller tilføje nye filer (databaser eller programmoduler) der downloades fra Kasperskys opdateringsservere.