Om licensadministratoren

4. april 2023

ID 96075

Generelt er en Kaspersky Small Office Security-licensadministrator en person, som ejer licensen og administrerer sikkerheden af et kontor fra administrationskonsollen. Teknisk set er det en bruger, som først tilføjede en gyldig Kaspersky Small Office Security-aktivéringskode til deres administrationskonsolkonto, for at registrere licensen, eller som tilsluttede et program, der er aktiveret under licensen, til deres konto. Licensadministratoren kan bruge den fulde funktionalitet af administrationskonsollen, hvilket andre brugere ikke er i stand til, for eksempel:

• At hente programinstallationspakken fra licenspanelet;
  • At sende link til download af programmet via e-mail;
  • At sende licensen til en tilsluttet enhed;
  • At invitere andre brugere, så de kan bruge licensen til at beskytte deres enheder;
  • At se aktivéringskoden under licensdetaljer.

Du kan finde kontaktoplysninger om din licensadministrator i din indbakke, i den e-mail med invitationen til at beskytte dine enheder med Kaspersky Small Office Security-løsninger.

Se også

Sådan tilsluttes en enhed til portalen

Sådan downloader du dine købte apps

Sådan bruger du din licens på din enhed