Varemærkemeddelelser

4. april 2023

ID 97345

Registrerede varemærker og servicemærker tilhører deres respektive ejere.

Google, Google Drive, Google Chrome, Google Play, Google Maps, YouTube og Android er varemærker ejet af Google LLC.

Linux er et registreret varemærke, der tilhører Linus Torvalds i USA og andre lande.

Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Phone, Outlook, Internet Explorer, Microsoft Edge, Bing, Skype er varemærker tilhørende Microsoft koncernen.

Apple, iPad, iPhone, iTunes, MacBook, Mac, macOS, QuickTime, Safari, Finder, App Store er registrerede varemærker ejet af Apple Inc.

Cisco, Cisco Systems, IOS og Flipshare er registrerede varemærker, der tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Mozilla, Firefox er væremærker ejet af Mozilla Foundation i USA og andre lande.

JavaScript er et registreret varemærke tilhørende Oracle og/eller associerede selskaber.

Amazon er et varemærke ejet af Amazon.com, Inc eller andre selskaber.

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

LinkedIn er et registreret varemærke eller et varemærke, der tilhører LinkedIn Corporation, Inc. og deres associerede selskaber i USA og/eller andre lande.

BitTorrent er et varemærke, der tilhører BitTorrent, Inc.

ABBYY Lingvo er et varemærke, der tilhører ABBYY Software, Ltd.

SAMSUNG er et varemærke, der tilhører SAMSUNG i USA eller andre lande.

Digital River er et registreret varemærke tilhørende Digital River, Inc.

OpenVPN er et registreret varemærke tilhørende OpenVPN, Inc.