Regionale begrænsninger

4. april 2023

ID 99562

Funktionerne for Administrationskonsol kan være begrænset afhængigt af den region, du angav ved oprettelse af din konto:

• Hvis et Kaspersky-program ikke er blevet kommercielt lanceret i området for din konto, kan nogle af webstedets afsnit og grænsefladeelementer til administration af programmet være skjulte eller utilgængelige på dit sprog.
  • Hvis licensen for et Kaspersky-program er områdespecifik og din konto er registreret i en anden region, kan du måske ikke bruge licensen eller enheden eller downloade programmets installationspakke.
  • Google Play-downloadlinks for Kaspersky-apps til Android er muligvis ikke tilgængelige i Kina på grund af lokal lovgivning.

Hvis du vil ændre regionindstillingen, bedes du kontakte kundeservice.