Hvad er nyt

3. oktober 2023

ID 119653

Følgende nye funktioner og forbedringer introduceres i Kaspersky Small Office Security:

• Du kan nu søge i programmets funktionalitet.
  • Kaspersky-programmet overholder nu reglerne for indsamling og behandling af personlige data i Vietnam.
  • Nu kan du ændre størrelsen på programvinduet. Denne funktionalitet er ikke altid tilgængelig.
  • Problemer med at ændre størrelsen på programmets hovedvindue er blevet løst. Programmet husker nu størrelsen på skærmen i tilfælde af en genstart.
  • Forbedret tekst i meddelelsen, der foreslår installation af Kaspersky Password Manager. Programmets installationsstatus vises også.

Funktionalitet, der er blevet fjernet i den aktuelle version og tidligere versioner af programmet