Hvad er nyt

19. december 2023

ID 119653

Følgende nye funktioner og forbedringer introduceres i Kaspersky Small Office Security:

• Alle advarsler fra programmet har links til de tilsvarende hjælpeartikler.
  • Tilføjet animationseffekter til skjoldbilledet i programmets hovedvindue.
  • Forbedret startskærmen for installationsguiden.
  • Forbedret Sikker søgning-komponenten: nu ændres farven på rammen, når beskyttelseskomponenter slukkes.
  • Login på My Kaspersky med Google- eller Apple-konto understøttes ikke længere i Rusland.

Funktionalitet, der er blevet fjernet i den aktuelle version og tidligere versioner af programmet