Indstillinger for scanning af flytbare drev

19. december 2023

ID 199580

Indstillinger

Beskrivelse

Handling, når et flytbart drev tilsluttes

• Hurtig scanning. Hvis du vælger denne mulighed, vil Kaspersky Small Office Security, når du har tilsluttet en ekstern enhed, kun scanne filer med bestemte formater, der er mest modtagelige for infektion og er placeret i rodmappen. Derudover inkluderer Hurtig scanning ikke dekomprimering og scanning af arkiver.
  • Detaljeret scanning. Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, vil Kaspersky Small Office Security, når du har tilsluttet en ekstern enhed, scanne alle filer placeret i alle mapper på den eksterne enhed. Desuden dekomprimeres og scannes arkiver, undtagen dem, der er adgangskodebeskyttede.

Maksimal størrelse på flytbart drev

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scanner Kaspersky Small Office Security alle eksterne enheder, der ikke overskrider den angivne maksimumstørrelse.

Hvis dette felt ikke er markeret, scanner Kaspersky Small Office Security eksterne enheder i alle størrelser.

Vis scanningsfremgang

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, viser Kaspersky Small Office Security forløbet af eksterne enhedsscanninger i et separat vindue og i det kørende scanningsvindue.

Blokér stop af scanningsopgaven

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, er knappen Stop ikke tilgængelig for scanning af eksterne enheder i vinduet for den kørende scanning.