Hvad er nyt

5. april 2024

ID 119653

Følgende nye funktioner og forbedringer introduceres i Kaspersky Small Office Security:

• Forbedret brugergrænseflade til backupfunktioner.
  • For funktionen Webcam- og mikrofonstyring kan du nu konfigurere en liste over programmer, der er tillid til, så du ikke bliver afbrudt af unødvendige meddelelser.
  • Tilføjet muligheden for at logge ind på My Kaspersky ved hjælp af VK og Yandex.
  • Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i Indien.

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

• Kaspersky Protection-udvidelsen er nu tilgængelig til Microsoft Edge-browseren i Chrome Web Store.
  • Programmet bruger nu NTFS-komprimering til at reducere størrelsen af sporingsfiler.
  • Implementeret en ny startskærm.
  • Tilføjet understøttelse af fravalgsmekanisme for prøveversioner.
  • Forbedret logik til visning af anbefalinger i programmets hovedvindue; tilføjet kategorinavne og animationseffekter på anbefalingskortene.
  • Tilføjet en ny webkategori – Phishing-IP.

Funktionalitet, der er blevet fjernet i den aktuelle version og tidligere versioner af programmet