Sådan gendanner du aktiveringskoder

5. april 2024

ID 140542

Hvis du har mistet en aktiveringskode, som du har modtaget tidligere, kan du finde den ved hjælp af en af følgende metoder:

• Hvis du har en Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto, kan du finde dine aktiveringskoder i afsnittet LicenserKaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto-webstedet.
  • Hvis du ikke har en Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto, men programmet er installeret og aktiveret på en af dine enheder, kan du oprette en Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto på denne enhed og bruge den til at oprette forbindelse til Kaspersky Small Office Security administrationskonsollen. Programmet sender oplysninger om din licens til kontoen. Aktiveringskoden vises i afsnittet Licens på Kaspersky Small Office Security administrationskonsol-webstedet.
  • Hvis du hverken har en Kaspersky Small Office Security administrationskonsolkonto eller et aktiveret program på nogen af dine enheder, skal du kontakte teknisk support.