Om licensen

5. april 2024

ID 70647

Funktionen er ikke tilgængeligt i alle områder.

En licens er en tidsbegrænset ret til at bruge Kaspersky Small Office Security, givet i henhold til vilkårene i den underskrevne licensaftale (slutbrugerlicensaftale).

Omfanget af tjenester og programmets brugsperiode afhænger af typen af den licens, programmet er aktiveret med.

Der findes følgende licenstyper:

• Prøve

<span class="hash" id="1">Prøve </span>– en gratis licens, der er beregnet til at prøve programmet. En prøvelicens har normalt en kort gyldighedsperiode.

Når en prøvelicens udløber, bliver alle Kaspersky Small Office Security-funktioner deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe en kommerciel licens.

Du kan kun bruge applikationen under en prøvelicens i én prøveperiode.

• Kommerciel

En betalt licens.

Når en kommerciel licens udløber, bliver nøglefunktionerne i programmet deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du forny den kommercielle licens. Når en kommerciel licens udløber, kan du ikke fortsætte med at bruge programmet og skal fjerne det fra din enhed.

Du kan modtage et særligt tilbud, der giver dig mulighed for at aktivere en automatisk licensfornyelse og få rabat på den næste licens, når du aktiverer den nuværende licens. Hvis du accepterer at aktivere den automatiske fornyelse, skal du klikke på Få min rabat, så bliver du omdirigeret til hjemmesiden, hvor du kan angive de nødvendige betalingsoplysninger. Hvis du ikke ønsker at slå den automatiske fornyelse til lige nu, kan du gøre det senere. Det særlige tilbud vil være tilgængeligt i afsnittet Profil.

Vi anbefaler at forny licensen, inden den udløber, for at sørge for maksimal beskyttelse af computeren mod alle sikkerhedstrusler.

Inden du køber en licens, kan du få en gratis prøveversion af Kaspersky Small Office Security. Prøveversionen af Kaspersky Small Office Security er funktionsdygtig i en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden udløber, bliver alle funktionerne i Kaspersky Small Office Security deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe en licens.

Kaspersky Small Office Security kan installeres på følgende enheder:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Security-version til det pågældende operativsystem)
  • macOS (Kaspersky Small Office Security-version til det pågældende operativsystem)

En licens til Kaspersky Small Office Security giver dig ret til at bruge Kaspersky Password Manager.

Du får også adgang til Kaspersky Small Office Security administrationskonsollen til styring af enhedsbeskyttelse.