Hvad er nyt

2. juli 2024

ID 119653

Følgende nye funktioner og forbedringer introduceres i Kaspersky Small Office Security:

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Muligheden for at forstørre Windows-skrifttyper i programmet til synshandicappede brugere er blevet implementeret. Programmets skriftstørrelse tilpasser sig nu automatisk til operativsystemets skriftstørrelse.
  • Vi har præciseret formuleringen af brugerens samtykke i My Kaspersky-kontooprettelsesprocessen.
  • Muligheden for manuelt at aktivere indstillingerne Forstyr ikke- og Fokuseret arbejdstilstand fra både Ydeevne-sektionen og fra kontekstmenuen for programikonet i meddelelsesområdet er blevet tilføjet.
  • Mulighed for at se oplysninger om teknologier, der bruges i programmet, i afsnittet Sikkerhed er blevet tilføjet.
  • Rensning af personlige oplysninger. Du kan nu oprette en tidsplan for automatisk at rense aktivitetsspor på din enhed.
  • Brugergrænsefladen på indstillingssiden for App Updater er blevet forbedret.
  • App Updater tillader nu at køre opdateringer under standardkonti med administratorrettigheder.

Funktionalitet, der er blevet fjernet i den aktuelle version og tidligere versioner af programmet