Kaspersky Total Security 20

Hvad er nyt

16. september 2019

ID 119653

Følgende nye funktioner og forbedringer introduceres i Kaspersky Total Security:

• Tilføjet fuld understøttelse af følgende Windows-versioner:
    • Microsoft Windows 10 1803;
    • Microsoft Windows 10 1809;
    • Microsoft Windows 10 1903;
    • Microsoft Windows 10 1909;
    • Microsoft Windows 10 2004.
  • Det er nu muligt at evaluere programmet og sende vurderingen til Kaspersky.
  • Web Anti-Virus er blevet forbedret:
    • Det er nu muligt at bruge Windows-certifikatlager ved konfiguration af adgang til HTTPS-ressourcer i Mozilla Firefox-browseren.
    • Når tjenesten Base Filtering Engine (BFE) er deaktiveret, genstarter programmet den for at sikre uafbrudt beskyttelse.
  • Programtjenester, f.eks. Kaspersky Security Network, licensering og opdatering, fungerer nu via den sikre HTTPS-protokol.
  • Indstillinger for beskyttelse fra fjernadministrationsprogrammer er blevet forbedret. Du kan nu give fjernadministrationsprogrammer, der er tillid til, tilladelse til at ændre programindstillinger.
  • Det er nu muligt at skifte til Kaspersky Free, når licensen for den betalte version af programmet udløber, eller når brugeren afinstallerer det betalte program (ikke tilgængeligt i alle områder).
  • Vi har forbedret overvågning af adgangskodeoprettelse ved registrering på websteder. Programmet overvåger nu styrkerne for adgangskoder på websteder med et enkelt felt til indtastning af adgangskode.
  • Mail Anti-Virus er blevet forbedret. Det er nu muligt at bruge Windows-certifikatlager ved konfiguration af adgang til HTTPS-ressourcer i Mozilla Thunderbird-mailklienten.
  • Det er nu muligt at bruge Kaspersky Safe Kids til at beskytte dine børn i stedet for Forældrekontrol.
  • Safe Money er blevet forbedret:
    • Beskyttet browser er blevet forbedret. De fleste af indstillingerne fra brugerens profil i hovedbrowseren overføres nu automatisk til Beskyttet browser, når Beskyttet browser åbnes.
    • Yandex Browser understøttes.
  • Beskyttelse af webkamera er blevet forbedret. Programmet viser nu ikke en meddelelse, når en systemproces, der er tillid til, forsøger at få adgang til webkameraet.
  • Ydeevnen for scanning af eksekverbare filer er blevet forbedret.
  • Forbedret funktionalitet for komponenterne Programkontrol og Systemovervågning med cloudfiler i OneDrive-lageret.