Kaspersky Total Security 20

Sådan gendanner du aktiveringskoder

16. september 2019

ID 140542

Hvis du har mistet en aktiveringskode, som du har modtaget tidligere, kan du finde den på My Kaspersky. For at gøre det skal du logge på din My Kaspersky-konto.

Sådan gendannes aktiveringskoder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på linket Licens i programmets hovedvindue for at gå til vinduet Licensering.
  3. Klik på linket Gendan mine aktiveringskoder for at gå til vinduet Opret forbindelse til My Kaspersky.
  4. Indtast den e-mailadresse og adgangskode, du brugte ved registrering på My Kaspersky.
  5. Klik på knappen Log på.

Dette fører dig til My Kaspersky til afsnittet Licenser, hvor du kan få vist dine aktiveringskoder.