Kaspersky Total Security 20

Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen inden for den Europæiske Union

16. september 2019

ID 175193

Dette afsnit indeholder oplysninger om de specifikke data, som leveres til Kaspersky, hvis du har installeret den programversion, der er beregnet til brug i den Europæiske Union. De oplysninger, der er angivet i dette afsnit, indeholder ikke nogen personlige data om brugeren og er nødvendige for driften af rettighedshaverens software, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

Du accepterer automatisk under brug af softwaren at levere følgende data til Kaspersky for at forbedre kvaliteten af realtidsbeskyttelse, forbedre kvaliteten af driften af softwaren og rettidig registrering og rettelse af fejl i forbindelse med installation, fjernelse og opdatering af softwaren og regnskab over antallet af brugere:

• Status for softwareinstallation/-fjernelse (succes eller manglende succes), installationsfejlkode.
  • Software-ID.
  • Versions-ID.
  • Emne-ID.
  • Softwarelokalisering.
  • Rebrandingkode.
  • Licensperiode.
  • Platformstype og OS-producent (Windows, iOS, Android), OS-version, OS-versionsnummer, OS-opdateringsnummer, OS-revision, yderligere oplysninger om OS-revisionen, OS-type (server, arbejdsstation, domæne-controller), OS-bithastighed, yderligere oplysninger om OS.
  • Enhedstype (bærbar computer, stationær computer, tablet).
  • Installationstype (ny installation eller en opdatering), tid anvendt på softwareinstallation (i sekunder), indikator for, om installationen blev afbrudt af brugeren.
  • Type og version af softwaren.
  • Status for den licens, softwaren anvender.
  • Oplysninger om opdateringer af databaser og programmoduler og status for programmodul- og databaseopdateringsopgave.
  • Driftstilstand for softwaren.
  • Oplysninger om enhedsbeskyttelsesstatus og brugsstatus for beskyttelseskomponenter.
  • Version af den protokol, der bruges til at administrere softwareindstillinger fra My Kaspersky-webstedet.
  • Liste over sikkerhedsproblemer, liste over ignorerede sikkerhedsproblemer og anbefalinger for listen over sikkerhedsproblemer.
  • Oplysninger om den udløste databaseindtastning.
  • Scanningsopgavestatus.
  • Tidspunkt for seneste statusændring.
  • Certifikat for den scannede fil, offentlig certifikatnøgle for den scannede fil og fingeraftryk for certifikatet for den scannede fil.
  • Port anvendt til forbindelsen.
  • Indhold og type certifikat for det websted, som brugeren har fået adgang til, IP-adresse for det websted, som brugeren har fået adgang til, og domæne for det websted, som brugeren har fået adgang til.
  • Navn på den registrerede trussel.
  • Protokol brugt til modtagelse af statistiske data.

For at forbedre kvaliteten af beskyttelse af den bruger, der udfører betalingstransaktioner på internettet, accepterer du automatisk at indsende oplysninger til det finansielle websted om navnet og versionen af softwaren og tilpasningsindstillingen for softwaren, ID for software-plugin i webbrowseren, der bruges til at få adgang til det finansielle websted, og ID, der viser, hvorvidt en sikker browser eller en almindelig browser blev anvendt.

De modtagne oplysninger beskyttes af rettighedshaveren som foreskrevet af loven og er nødvendig for driften af softwaren, der er til rådighed til brug under licensen.

Kaspersky kan anvende de erhvervede statistiske data baseret på de modtagne oplysninger for at følge udviklingen i computerens sikkerhedstrusler og offentliggøre rapporter om disse trusler.