Kaspersky Total Security 20

Sådan gendanner du standardprogramindstillingerne

16. september 2019

ID 70884

Du kan når som helst gendanne de indstillinger, som anbefales af Kaspersky for Kaspersky Total Security. Indstillingerne kan gendannes ved hjælp af guiden.

Når guiden er færdig med sine handlinger, er sikkerhedsniveauet Anbefalet indstillet for alle beskyttelseskomponenter.

Sådan gendannes programmets standarddriftsindstillinger:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Generelt.

Vinduet viser indstillingerne for Kaspersky Total Security.

4. På rullelisten Administrer indstillinger i nederste del af vinduet skal du vælge Gendan indstillinger.
  5. Klik på knappen Næste.

Vinduet med guiden viser status for gendannelse af programindstillingerne til de standardindstillinger, der er konfigureret af Kasperskys eksperter.

6. Når gendannelsesprocessen for standardprogramindstillingerne er afsluttet, skal du klikke på Udført.