Kaspersky Total Security 20

Sådan installeres programmet

16. september 2019

ID 71244

For at kunne bruge funktionerne i programmet og de andre tjenester skal du aktivere det.

Hvis du ikke har aktiveret programmet under installationen, kan du gøre det senere. Du bliver mindet om, at det er nødvendigt at aktivere programmet, med Kaspersky Total Security-meddelelser, der vises i proceslinjens meddelelsesområde.

Sådan aktiveres Kaspersky Total Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på linket Indtast aktiveringskode nederst i programmets hovedvindue. Vinduet Aktivering åbnes.
  3. Indtast aktiveringskoden i indtastningsfeltet i vinduet Aktivering, og klik på knappen Aktiver.

En anmodning om programaktivering fremsættes.

4. Indtast brugerens registreringsdata.

Afhængigt af anvendelsesvilkårene kan programmet bede dig om at logge på My Kaspersky. Hvis du ikke er registreret bruger, skal du udfylde registreringsformularen for at få adgang til yderligere funktioner.

Registrerede brugere kan foretage følgende handlinger:

• Kontakte Teknisk support og Virus Lab
    • Administrere aktiveringskoder
    • Modtage oplysninger om nye programmer og specialtilbud fra Kaspersky

Dette trin er ikke tilgængeligt i alle versionerne af Kaspersky Total Security.

5. Klik på knappen Udført i vinduet Aktivering for at fuldføre registreringsproceduren.