Om My Kaspersky-konto

1. april 2021

ID 101735

En My Kaspersky-konto er påkrævet for at logge ind på My Kaspersky-webstedet samt bruge webstedet og bestemte Kaspersky-programmer.

Hvis du endnu ikke har en konto, kan du oprette den på My Kaspersky-webstedet eller via programmer, der er kompatible med webstedet. Du kan også bruge konti, der bruges med andre Kaspersky-ressourcer, til at logge ind på webstedet.

Når du opretter en konto, skal du angive en gyldig e-mailadresse og en adgangskode. Adgangskoden skal bestå af mindst 8 tegn, et tal, et stort bogstav og et lille latinsk bogstav. Mellemrum er ikke tilladt.

Hvis adgangskoden er for svag eller almindelig, oprettes adgangskoden ikke.

Når kontoen er oprettet, modtager du en e-mail-meddelelse, der indeholder et link til aktivering af din konto.

Aktivér venligst din konto ved at bruge linket i e-mailen.