Sådan sendes feedback om Safe Money

1. april 2021

ID 126790

Du kan sende din feedback om funktionaliteten af komponenten Safe Money til Kaspersky eller indberette et problem i denne komponent.

Sådan sender man feedback

Sådan rapporterer man et problem

Hvis programmet ikke kan sende feedbacken (f.eks. hvis der ikke er internetforbindelse), gemmes feedbacken på din computer. Feedback gemmes i 30 dage.

Du kan sende feedback om driften af komponenten Safe Money op til 10 gange om dagen.

Du kan også sende feedback, efter komponenten Safe Money er deaktiveret. Når komponenten er deaktiveret, kan du sende feedback én gang pr. måned.