Om sikker forbindelse til Wi-Fi-netværk

1. april 2021

ID 127182

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være underbeskyttet, f.eks. hvis et Wi-Fi-netværk bruger en sårbar krypteringsprotokol eller svag adgangskode. Når du foretager internetkøb over et ubeskyttet Wi-Fi-netværk, overføres dine adgangskoder og andre fortrolige data i ikke-krypteret tekst. Hackere kan opsnappe dine fortrolige data, finde din kreditkortnummer, og få adgang til dine penge.

Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, tjekker programmet dette netværk. Hvis Wi-Fi-netværket ikke er sikkert, beder programmet dig om at aktivere en sikker forbindelse via en specielt tildelt server placeret i det område, du angiver. Webstedsdata overføres først til den tildelte server. Programmet sender derefter dataene til din enhed via en krypteret sikker forbindelse.

For at bruge komponenten Kaspersky VPN skal du køre programmet Kaspersky VPN Secure Connection. Kaspersky VPN Secure Connection-programmet installeres sammen med Kaspersky Total Security.

Komponenten Kaspersky VPN giver følgende fordele:

• Sikkert at bruge betalingssystemer og reservationswebsteder. Hackere vil ikke være i stand til at opsnappe cifre på dit kreditkort, når du foretager online betalinger, reserverer hotelværelser eller lejer biler.
  • Beskyttelse af din hemmelige oplysninger. Ingen vil være i stand til at bestemme IP-adressen på din computer eller din placering.
  • Beskyttelse af dine personlige oplysninger. Ingen vil være i stand til at opsnappe og læse dine private samtaler på sociale netværk.

Kaspersky VPN kan også anvendes til andre typer af netværksforbindelser, såsom en lokal internetforbindelse eller USB-modemforbindelse.

Kaspersky VPN Secure Connection beder dig som standard ikke om at aktivere VPN, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.

Ændring af den virtuelle placering, når du besøger bankers websteder, betalingssystemer, reservationswebsteder, sociale netværk, chats og e-mail-websteder, kan føre til, at et bedrageribekæmpningssystem aktiveres (systemer beregnet til at analysere online finansielle transaktioner og lede efter tegn på bedrageriske aktiviteter).

Brug af Kaspersky VPN kan være fastlagt ved lokal lovgivning. Du kan kun bruge Kaspersky VPN i overensstemmelse med dens formål og uden at krænke den lokale lovgivning.