Sådan køres Kaspersky VPN Secure Connection

1. april 2021

ID 127185

Kaspersky VPN Secure Connection installeres sammen med Kaspersky Total Security. Kan du starte Kaspersky VPN Secure Connection fra menuen Start (i Microsoft Windows 7 operativsystem eller tidligere versioner), fra startskærmen (i Microsoft Windows 8 operativsystem eller tidligere versioner) eller fra vinduet for Kaspersky Total Security.

Sådan køres Kør Kaspersky VPN Secure Connection fra Kaspersky Total Security-vinduet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Mit netværk.
  4. Klik på linket Kaspersky VPN for at åbne vinduet Kaspersky VPN.
  5. Klik på Åbn.

Dette åbner programmets hovedvindue i Kaspersky VPN Secure Connection.

Flere oplysninger om Kaspersky VPN Secure Connnections funktion findes i programmets hjælpefiler.