Om Anti-Banner

1. april 2021

ID 127381

Komponenten Anti-Banner er designet til at beskytte mod bannere, når du surfer på internettet. Anti-Banner blokerer bannere, der vises på websteder, som du besøger, og i brugerfladen på visse programmer. Anti-Banner blokerer bannere fra listen over kendte bannere, der er integrerede i Kaspersky Total Securitys databaser. Du kan administrere blokeringen af bannere via Kaspersky Total Securitys brugerflade eller direkte i browseren.

Bannere tillades som standard på websteder fra listen over Kasperskys websteder. Denne liste er udarbejdet af Kasperskys eksperter og omfatter websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere, der hoster Kasperskys reklamer. Du kan se listen eller deaktivere brugen af denne liste, hvis du finder det nødvendigt at blokere bannere på websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere.

Tælleren af blokerede bannere viser det samlede antal blokerede bannere på tværs af hele webstedet, afhængigt af hvor mange webstedssider der er åbne i browseren. Hvis en side er åben i browseren, tælles kun blokeringerne på denne side af webstedet. Hvis flere sider fra det samme websted er åbne i browseren, tælles de blokerede bannere på alle de sider, der er åbne i browseren.

Oplysninger om driften af Anti-Banner er tilgængelig i rapporter.

Følgende begrænsninger gælder for Anti-Banner:

• Nogle sider opdager, at annoncerne på deres side bliver blokeret, og viser ikke deres indhold, før læseren slår deres adblocker fra. For at se indholdet på sådanne sider, skal du tilføje dets domæner til undtagelser.
  • Hvis den webside, hvor banneret findes, ikke kunne bestemmes, blokerer Kaspersky Total Security ikke dette banner og viser ikke oplysninger om dette.
  • Hvis den webside, hvor banneret findes, kunne bestemmes, men ikke kunne matches til en webside, der åbnes i webbrowseren, blokerer Kaspersky Total Security banneret eller tillader visning af banneret afhængigt af de oplysninger, der blev bestemt. Programmet viser oplysninger om banneret i rapporter, men medtager ikke disse oplysninger i statistikken for Anti-Banner, som vises i browseren.
  • Statistikker for Anti-Banner vist i browseren kan omfatte bannere, der blev blokeret forrige gang hjemmesiderne indlæstes, herunder bannerne, der tidligere blev blokeret og genindlæst.
  • Statistikker for Anti-Banner vist i browseren inkluderer ikke bannere, der blev blokeret i dynamisk indhold på en side efter hjemmesiden er blevet indlæst.
  • Efter installering af programmet over Kaspersky Total Security 2016 Maintenance Release 1, bliver følgende indstillinger tilgængelige for redigering via brugerfladen og får deres standardværdier:
    • Brug bannerlisten i Kaspersky Total Security
    • Oversæt IP-adresser til domænenavne
    • Brug listen over blokerede URL-adresser
    • Brug listen over tilladte URL'er

Den liste, der tidligere blev åbnet ved at klikke på linket Konfigurér blokerede URL’er, er nu tilgængelig, hvis du klikker på linket Blokerede bannere i den aktuelle version. Den liste, der tidligere blev åbnet ved at klikke på linket Konfigurér tilladte URL’er, er nu tilgængelig, hvis du klikker på linket Tilladte bannere i den aktuelle version.

• Kaspersky Total Security kan ikke blokere en række bannere i Internet Explorer, fordi visse JavaScript-funktioner ikke understøttes af denne browser.