Sådan ændres indstillinger for Software Updater

1. april 2021

ID 127467

Sådan ændrer du indstillinger for Software Updater:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten ’Software Updater’.

Vinduet Indstillinger for Software Updater åbnes.

4. Hvis du ikke ønsker, at Kaspersky Total Security automatisk skal hente og installere programopdateringer, der ikke kræver accept af en ny slutbrugerlicensaftale, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Download og installer automatisk opdateringer, hvis du ikke skal acceptere nye licensaftaler.

Dette afkrydsningsfelt er markeret som standard.

5. I afsnittet Søg efter programopdateringer skal du vælge, hvilke programopdateringer, der skal hentes og installeres af Kaspersky Total Security:
    • Vælg Vigtige opdateringer, der forbedrer computersikkerheden, hvis du ønsker, at Kaspersky Total Security kun skal installere vigtige opdateringer, der reparerer softwaresårbarheder og forbedrer sikkerheden for din computer.
    • Vælg Alle opdateringer af kendte programmer, hvis du ønsker, at Kaspersky Total Security skal installere alle softwareopdateringer.