Fjerner en opdatering eller program fra listen over undtagelser

1. april 2021

ID 127469

Ved visningen af listen over programopdateringer kan du springe meddelelser om individuelle opdateringer over eller springe meddelelser om alle opdateringer for bestemte programmer over. Kaspersky Total Security føjer disse opdateringer og programmer til listen over undtagelser.

Sådan fjernes en opdatering eller program fra listen over undtagelser:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten ’Software Updater’.

Vinduet Indstillinger for Software Updater åbnes.

4. Klik på linket Undtagelser for at åbne vinduet Undtagelser.

Listen Undtagelser indeholder programmer og opdateringer, som du har angivet ikke behøver opdateringer, såvel som individuelle opdateringer af programmer, som du ikke har installeret.

5. Vælg opdateringen eller programmet på listen og klik på knappen Fjern fra listen.

Under den næste søgning efter opdateringer vil Kaspersky Total Security underrette dig om tilgængeligheden af opdateringer for programmer, som du har fjernet fra listen over undtagelser.