Tillader dataindsamling på alle websteder

1. april 2021

ID 129231

Sådan tillades dataindsamling på alle websteder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Privat browsing.

Vinduet Indstillinger for Privat browsing åbnes.

4. Hvis komponenten er deaktiveret, skal du aktivere den ved at indstille kontakten i den øverste del af vinduet til Til.
  5. Vælg indstillingen Indsaml kun statistik.

Kaspersky Total Security registrerer og tæller forsøg på at spore din online aktivitet uden at blokere dem. Du kan se resultaterne af komponentens drift i Rapporten.