Om PC Cleaner

1. april 2021

ID 129396

Ved hjælp af Kaspersky Total Security kan du søge efter programmer og browserudvidelser på din computer, som du muligvis ønsker at fjerne. F.eks. kan der være programmer og browserudvidelser, der blev installeret uden dit samtykke, eller programmer og udvidelser, du sjældent anvender.

Kaspersky Total Security analyserer regelmæssigt programmer og browserudvidelser, der er installeret på din computer, for at fastslå mulige årsager til deres sletning, og kategoriserer de registrerede programmer og browserudvidelser.

Du kan manuelt køre en analyse af installerede programmer og browserudvidelser eller konfigurere en planlagt analyse.

Oplysninger om registrerede programmer og browserudvidelser vises i vinduet Meddelelsescenter. Du kan få vist listen over registrerede objekter fra Meddelelsescenteret.

De programmer og udvidelser, som du vil gemme, kan føjes til listen over undtagelser. Du kan se og redigere listen over undtagelser.

Du kan klikke på linket Rapportér et generende program for at sende data om programmer, som giver dig problemer, til Kaspersky.