Viser listen over registrerede objekter

1. april 2021

ID 129531

Sådan vises den liste, der genereres baseret på resultaterne af analysen af installerede objekter:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Detaljer i den øverste del af vinduet.

Dette åbner vinduet Meddelelsescenter.

3. I afsnittet Anbefalinger skal du klikke på knappen Vis i den linje, der indeholder meddelelsen om registrerede objekter.

Herved åbnes et vindue, der indeholder listen over registrerede programmer og browserudvidelser. De formodede årsager til deres eventuelle fjernelse eller rettelse vises for hvert objekt på listen.

• Hvis du vil fjerne et program eller en browserudvidelse fra din computer, skal du klikke på knappen Fjern i den linje, der indeholder en beskrivelse af programmet eller browserudvidelsen. Kaspersky Total Security starter fjernelsesprocessen.
    • Når man ønsker, at applikationen eller browserudvidelsen skal forblive på computeren og ikke længere inkluderes i resultaterne af analysen af registrerede objekter, skal man klikke på knappen Ignorer i den linje, der indeholder en beskrivelse af objektet. Objektet føjes til listen over undtagelser, og Kaspersky Total Security stopper med at vise det på listen over registrerede objekter.