Viser listen over programopdateringer

1. april 2021

ID 129908

Kaspersky Total Security søger regelmæssigt efter opdateringer for programmer, der er installeret på din computer. Oplysninger om antallet og typer af opdateringer, der findes for programmerne, kan ses i Meddelelsescenteret.

Sådan vises listen, der genereres baseret på resultaterne fra en søgning efter programopdateringer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Detaljer i den øverste del af vinduet.

Dette åbner vinduet Meddelelsescenter.

3. I afsnittet Beskyttelse skal du klikke på knappen Vis i linjen med meddelelsen om tilgængelige programopdateringer.

Dette åbner vinduet Software Updater med en liste over tilgængelige programopdateringer.

4. Hvis du vil opdatere alle programmer, der findes på listen, skal du klikke på knappen Opdater alle (ikke tilgængeligt i alle områder).
  5. Hvis du ønsker at opdatere bestemte programmer, skal du udføre én af følgende handlinger:
    • Klik på knappen Oppdater i linjen, der indeholder det program, du ønsker at opdatere.

Det anbefales, at du læser Slutbrugerlicensaftalen, før du opdaterer programmet. Slutbrugerlicensaftaler findes på rullelisten Licensaftaler. Som standard svarer sproget på slutbrugerlicensaftalen til sproget på programmets brugerflade. Hvis slutbrugerlicensaftalen ikke er tilgængelig på samme sprog som programbrugerfladen, leveres EULA-teksten på det samme sprog som Kaspersky Total Securitys brugerflade. I alle andre tilfælde findes teksten i slutbrugerlicensaftalen på engelsk eller det første tilgængelige sprog, hvis den engelske udgave ikke er tilgængelig.

• Klik på knappen Pil ned for at åbne menuen og vælg Opdatér ikke dette program, hvis du ønsker, at Kaspersky Total Security skal stoppe med at underrette dig om tilgængelige opdateringer for det valgte program.

Det valgte program flyttes til listen over undtagelser. Kaspersky Total Security stopper med at vise meddelelser om nye opdateringer, der udgives for dette program.

• Klik på Pil ned knappen for at åbne menuen og vælg Spring denne opdatering over, hvis du ønsker, at Kaspersky Total Security skal stoppe med at underrette dig om den valgte opdatering.

Den valgte programopdatering flyttes til listen over undtagelser. Kaspersky Total Security viser en meddelelse om en ny opdatering, der udgives for dette program.

• Klik på knappen Pil ned for at åbne menuen og vælg Åbn forhandlerens websted, hvis du manuelt vil hente og installere opdateringen for det valgte program.

Operativsystemets standard browser åbner softwareforhandlerens websted. Du kan se opdateringen på webstedet og hente det manuelt.

Vinduets brugergrænseflade, Software Updater og visningen af slutbrugerlicensaftalen kan være forskellig afhængigt af lokaliseringssproget i Kaspersky Total Security.