Objektkategorier registreret

1. april 2021

ID 130451

Disse kategorier beskrives i tabellen nedenfor.

Programkategorier

Kategori af programmer og browserudvidelser

Beskrivelse

Giver forkerte oplysninger

Ifølge Kaspersky* giver programmet eller browserudvidelsen dig falske oplysninger om status for operativsystemet eller installerede programmer for at bede dig om at købe eller installere andre programmer i forhandlerens interesse.

Installeret uden dit samtykke

Ifølge Kaspersky* blev programmet eller browserudvidelsen installeret på din computer uden dit udtrykkelige samtykke leveret elektronisk.

Viser anonyme meddelelser eller bannere

Ifølge Kaspersky* viser programmet eller browserudvidelsen anonymt meddelelser og beskeder på din computer.

Gør opstart af computeren langsommere

Ifølge Kaspersky* startes programmet eller browserudvidelsen automatisk med operativsystemet uden dit udtrykkelige samtykke.

Ufrivilligt installeret

Ifølge Kaspersky* er du blevet påtvunget installation af programmet eller browserudvidelsen, f.eks. fordi browseren eller operativsystemet er blevet blokeret.

Skjuler driften

Ifølge Kaspersky* skjuler programmet eller browserudvidelsen sit/sin drift for dig ved f.eks. ikke at have synlige vinduer og ikke vise et ikon i meddelelsesområdet på proceslinjen.

Ikke understøttet af forhandler og indeholder sårbarheder

Forhandleren understøtter ikke dette program eller denne browserudvidelse og udgiver ikke opdateringer eller fejlrettelser til sårbarheder.

Skjuler mekanismer anvendt til at lukke dem

Ifølge Kaspersky* skjuler og/eller begrænser programmet eller browserudvidelsen mekanismer, som du kan bruge til at lukke programmet, deaktivere programmet eller fjerne programmet eller browserudvidelsen fra din computer.

Installeret med andet program

Ifølge Kaspersky* blev applikationen eller browserudvidelsen installeret på din computer sammen med et andet program. Programmet eller browserudvidelsen kan være blevet installeret ved en fejl, eller du har ikke givet dit samtykke til installationen.

Sjældent brugt

Ifølge Kaspersky* har applikationen ikke været startet i mere end <N> dage.

Indsamler og overfører dine data

Ifølge Kaspersky* kan applikationen eller browserudvidelsen indsamle og overføre dine data uden dit udtrykkelige samtykke.

Omdirigerer eller blokerer trafik

Ifølge Kaspersky* kan applikationen eller browserudvidelsen omdirigere eller blokere netværkstrafik (som fx dine søgninger på internettet). Det/den kan også få adgang til websteder eller ændre websteder uden at give dig besked.

Skifter browser/OS-indstillinger

Ifølge Kaspersky* kan applikationen eller browserudvidelsen ændre browserens eller operativsystemets indstillinger (som fx din foretrukne søgemaskine eller browserens startside) uden dit udtrykkelige samtykke.

Begrænser din mulighed for at ændre indstillinger

Ifølge Kaspersky* kan applikationen eller browserudvidelsen begrænse din mulighed for at se og ændre browserens og operativsystemets indstillinger.

Ændrer browserens adfærd

Ifølge Kaspersky* kan applikationen eller browserudvidelsen ændre browserens adfærd, når den installeres, fjernes eller kører, eller når udvidelser deaktiveres.

* Ifølge oplysninger, der er tilgængelige for Kaspersky, udfører programmet eller browserudvidelsen typisk de handlinger, der er beskrevet i tabellen. Kaspersky Total Security kontrollerer ikke, om disse handlinger rent faktisk blev udført på din computer.