Viser listen over undtagelser

1. april 2021

ID 130455

De programmer og udvidelser, som du vil gemme, kan føjes til listen over undtagelser.

Sådan vises listen over undtagelser:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg komponenten Application Manager.

Vinduet Indstillinger for Application Manager åbnes.

5. Klik på linket Undtagelser for at åbne vinduet Undtagelser.

Vinduet Undtagelser viser de applikationer og browserudvidelser, som du har føjet til listen over undtagelser ved at klikke på knappen Ignorerlisten over registrerede objekter.

6. Hvis du vil fjerne et objekt fra listen over undtagelser, skal du klikke på knappen Fjern fra listen.