Om beskyttelse af børn ved hjælp af Kaspersky Safe Kids

1. april 2021

ID 137281

Hvis du har Kaspersky Total Security installeret på din computer, kan du bruge Kaspersky Safe Kids, en løsning, der hjælper med at beskytte dit barn – gratis.

Om Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids er en løsning, som fungerer på tværs af forskellige platforme, og som hjælper dig med at overvåge dit barns sikkerhed i den virkelige og virtuelle verden. Det er op til dig at beslutte, hvad der er sikkert for dit barn, f.eks. hvilke hjemmesider han eller hun kan besøge, og hvor mange timer han eller hun kan bruge på computer eller smartphone, og hvor han eller hun har tilladelse til at gå hen. Programmet sørger for, at dit barn overholder de regler, du har angivet.

Kaspersky Safe Kids er kompatibel med Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheder. Hvis du installerer Kaspersky Safe Kids på dine enheder og på de enheder, dit barn bruger, kan du administrere programmet på barnets enheder ved hjælp af din My Kaspersky-konto eller ved at bruge forældretilstanden i programmet på din mobile enhed.

Kaspersky Safe Kids fås i to versioner: Free og Premium.

For at bruge Kaspersky Safe Kids, skal du downloade program-installationspakken fra internettet og manuelt installere programmet på computeren.

Hvis du bruger Kaspersky Safe Kids

Dit barn kan deaktivere Kaspersky Safe Kids ved hjælp af Kaspersky Total Security. For at undgå dette anbefaler vi, at du beskytter adgang til Kaspersky Total Security-indstillinger med en adgangskode.

Hvis du har logget ind på operativsystemet under en konto, der er knyttet til et barns profil i Kaspersky Safe Kids, stopper Kaspersky Total Security visningen af følgende meddelelser:

• Meddelelser om sikkerhedsnyheder
  • Meddelelser om registrering af svage indstillinger i operativsystemet
  • Meddelelser om den aktuelle enheds forbindelse til et Wi-Fi-netværk
  • Meddelelse om en enheds forbindelse til et Wi-Fi-hjemmenetværk
  • Browsermeddelelser om en utilstrækkeligt stærk adgangskode, der indtastes på en hjemmeside
  • Meddelelser, der advarer dig om, at den adgangskode, du indtaster på en hjemmeside allerede tidligere er indtastet af dig på en anden hjemmeside

Du kan aktivere meddelelser ved at vælge afkrydsningfeltet Vis meddelelser i børns konti i vinduet Meddelelsesindstillinger (IndstillingerGrænsefladeBeskeder).

Kaspersky Safe Kids fås ikke i alle områder.