Sådan konfigureres beskyttelse af dataindtastning på computertastaturet

1. april 2021

ID 139716

Sådan konfigureres beskyttelse af dataindtastning fra computertastaturet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Yderligere skal du vælge underafsnittet Sikker dataindtastning.

Vinduet viser indstillingerne for beskyttelse af dataindtastning.

4. Nederst i vinduet i afsnittet Sikker indtastning skal du markere afkrydsningsfeltet Aktiver Sikker indtastning.
  5. Åbn vinduet Indstillinger for sikker dataindtastning ved at klikke på linket Rediger kategorier nederst i afsnittet Sikker indtastning.
  6. Marker afkrydsningsfelterne for de kategorier af websteder, hvorpå du vil beskytte data, der indtastes via tastaturet.
  7. Hvis du vil aktivere eller deaktivere beskyttelse af dataindtastning fra tastaturet på et bestemt websted:
    1. Åbn vinduet Undtagelser for Sikker indtastning ved at klikke på linket Administrer undtagelser.
    2. Klik på knappen Tilføj i dette vindue.
    3. Der åbnes et vindue, hvor du kan tilføje en undtagelse for Sikker indtastning.
    4. I feltet Webadressemaske i det vindue, der åbnes, skal du indtaste en webstedsadresse.
    5. Vælg en af valgmulighederne i Sikker dataindtastning på dette websted (Anvend på angivet side eller Anvend på hele webstedet).
    6. Vælg en handling, der skal udføres af Sikker dataindtastning på dette websted (Beskyt eller Beskyt ikke).
    7. Klik på Tilføj.

Det angivne websted vises på listen i vinduet Undtagelser for Sikker indtastning. Når du får adgang til dette websted, er Sikker dataindtastning aktiv og fungerer i overensstemmelse med indstillingerne.