Anbefalede indstillinger

1. april 2021

ID 139728

På dette trin kan du se og ændre de Kaspersky Total Security-indstillinger, som Kasperskys eksperter råder dig til at aktivere, før du begynder at bruge programmet.

Sådan ændrer du de anbefalede indstillinger:

1. Vælg hvilke indstillinger, du ønsker at aktivere eller deaktivere:
    • Hvis du ofte downloader og installerer programmer fra internettet, skal du lade afkrydsningfeltet Aktivér beskyttelse mod annoncer for kun at installere ønsket software og blokere for yderligere installationer forblive markeret. Dette vil hjælpe dig med at forhindre installering af unødvendige programmer.
    • Lad afkrydsningsfeltet Slet skadelige værktøjer, adware, automatisk opkaldsfunktioner og mistænkelige pakker være markeret, hvis du vil have programmet til at slette disse objekter.
    • Hvis du ofte installerer nye programmer, skal du lade afkrydsningsfeltet Registrér anden software, der kan bruges af kriminelle til at skade din computer eller dine personlige data være markeret. Dette vil hjælpe dig med at registrere programmer, som kan bruges til at beskadige din computer eller dine data.
    • For att lære om de nye og væsentlige funktioner i programmet, skal du lade afkrydsningfeltet Få en gennemgang af programmets funktioner forblive markeret.

Hvis du ikke vil aktivere Kasperskys anbefalede indstillinger, skal du fjerne markeringen i de relevante felter.

2. Klik på knappen Anvend.