Sådan gendanner du aktiveringskoder

1. april 2021

ID 140542

Hvis du har mistet en aktiveringskode, som du har modtaget tidligere, kan du finde den på My Kaspersky.

• Hvis du har en My Kaspersky-konto, kan du finde dine aktiveringskoder i afsnittet LicenserMy Kaspersky-webstedet.
  • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, men programmet er installeret og aktiveret på en af dine enheder, skal du oprette en My Kaspersky-konto på denne enhed og bruge den til at oprette forbindelse til My Kaspersky. Programmet overfører oplysninger om din licens til kontoen. Aktiveringskoden vises i afsnittet Licens på My Kaspersky-webstedet.
  • Hvis du hverken har en My Kaspersky-konto eller et aktiveret program på nogen af dine enheder, skal du kontakte teknisk support.

Du kan læs mere about sådan gendanner du aktiveringskoder using My Kaspersky.