Installering over andre Kaspersky-programmer

1. april 2021

ID 144591

Installation af en ny version af Kaspersky Total Security over en tidligere version af Kaspersky Internet Security

Hvis du installerer en ny version af Kaspersky Total Security på en computer, hvor en af de tidligere versioner af Kaspersky Internet Security allerede er installeret med den aktuelle licens, beder aktiveringsguiden dig om at vælge en af følgende muligheder:

• Fortsæt med at bruge Kaspersky Internet Security med den aktuelle licens. I dette tilfælde startes migreringsguiden. Når migreringsguiden afsluttes, bliver den nye version af Kaspersky Internet Security installeret på din computer. Du kan bruge Kaspersky Internet Security, inden licensen til den tidligere version af Kaspersky Internet Security udløber.
  • Fortsæt med installation af den nye version af Kaspersky Total Security. I dette tilfælde installeres og aktiveres programmet i henhold til standardscenariet.

Installation af Kaspersky Total Security over Kaspersky Security Cloud

Hvis du installerer Kaspersky Total Security over Kaspersky Security Cloud, kan du ikke bruge Kaspersky Total Security med licensen for Kaspersky Security Cloud. Du kan bruge Kaspersky Security Cloud med denne licens på en anden enhed.

Programindstillingerne for Kaspersky Security Cloud gemmes ikke og kan ikke anvendes til Kaspersky Total Security.