Dataanskaffelse

1. april 2021

ID 144975

Dette afsnit indeholder oplysninger om de specifikke data, som du gav Kaspersky. Underafsnittet Lagring af data i programdriftsrapporten indeholder data, der gemmes lokalt på din computer og ikke sendes til Kaspersky.

I dette afsnit i hjælpen

Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen

Datalevering under Slutbrugerlicensaftalen inden for den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien

Datalevering til Kaspersky Security Network

Lagring af data i programdriftsrapporten

Lagring af data til teknisk support

Om brug af programmet i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien eller af beboerne i Californien.