Datalevering til Kaspersky Security Network

1. april 2021

ID 144977

Omfanget af data, der sendes til Kaspersky Security Network er beskrevet i Kaspersky Security Network-erklæringen.

Sådan får du vist Kaspersky Security Network-erklæringen:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I vinduet Indstillinger skal du vælge afsnittet Beskyttelse.
  4. I afsnittet Beskyttelse skal du vælge komponenten Kaspersky Security Network.

Vinduet Kaspersky Security Network åbnes.

5. Klik på linket Kaspersky Security Network-erklæring for at se teksten i Kaspersky Security Network-erklæringen.