Lagring af data i programdriftsrapporten

1. april 2021

ID 144978

Rapportfiler kan indeholde personlige oplysninger, som blev indhentet under brug af beskyttelseskomponenter, f.eks. Fil Anti-Virus, Mail Anti-Virus, Web Anti-Virus, Anti-Spam, og Forældrekontrol.

Rapportfiler kan indeholde følgende personlige oplysninger:

• IP-adressen for brugerens enhed
  • Online browsinghistorik
  • Blokerede links
  • Versioner af browseren og operativsystemet
  • Navne på cookies og andre filer og stier til dem
  • E-mailadresse, afsender, meddelelsesemne, meddelelsestekst, brugernavne og liste over kontaktpersoner

Rapportfiler gemmes lokalt på din computer og sendes ikke til Kaspersky. Sti til rapportfiler: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP19.0.0\Report\Database.

Rapporter gemmes i følgende filer:

• reports.db
  • reports.db-wal
  • reports.db-shm (indeholder ikke personlige oplysninger)

Rapportfiler er beskyttet mod uautoriseret adgang, hvis selvforsvar er aktiveret i Kaspersky Total Security. Hvis selvforsvar deaktiveres, er rapportfiler ikke beskyttet.