Sådan konfigureres Anti-Banner-filtre

1. april 2021

ID 149074

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg komponenten Anti-Banner.

Vinduet Anti-Banner-indstillinger åbnes.

5. Aktivér Anti-Banner ved hjælp af kontakten i øverste del af vinduet.
  6. Klik på linket Liste over filtre for at åbne vinduet Liste over filtre.
  7. I vinduet Liste over filtre skal du konfigurere filtrene efter behov:
    • Anbefalet. Denne gruppe indeholder det generelle filter og sprogfilter, der svarer til dit område. Disse filtre er aktiveret som standard.
    • Tematisk. Denne gruppe indeholder to filtre:
      • Sociale medier. Aktiver dette filter, hvis du vil blokere elementer som f.eks. knapperne Synes om og Del på de sociale netværks websteder.
      • Generende. Aktiver dette filter, hvis du vil blokere pop op-meddelelser, vinduer og andre elementer, som ikke hører til på det pågældende websted.
    • Sprogspecifikt. I denne gruppe filtre kan du vælge et sprog. Programmet blokerer bannere på websteder på det angivne sprog.