Sådan konfigureres en planlagt analyse

1. april 2021

ID 149222

Sådan konfigurerer du en planlagt analyse af installerede programmer og browserudvidelser:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg komponenten Application Manager.

Vinduet Indstillinger for Application Manager åbnes.

5. I afsnittet PC Cleaner skal du markere afkrydsningsfeltet Analysér installerede programmer og browserudvidelser.
  6. Klik på linket Konfigurér skema for at åbne vinduet Skema.
  7. På rullelisten Kør analyse skal du vælge en af følgende indstillinger:
    • Automatisk. Hvis du vælger denne indstilling, kører Kaspersky Total Security en analyse en gang hver 24. time på det tidspunkt, der er angivet som standard.
    • Hver minut / Hver time / Hver dag / Hver uge / Hver måned / Klokken a specified time. Hvis du vælger en af disse indstillinger, kører Kaspersky Total Security en analyse, baseret på din definerede tidsplan, frem til det præcise minut. Når en af disse indstillinger er valgt, er afkrydsningsfeltet Udskyd kørsel efter programstart for N minutter, tilgængeligt.
    • Efter programstart. Når Kaspersky Total Security er startet, kører programmet en analyse, når det har ventet det antal minutter, der er angivet i feltet Starter om N minutter.
    • Efter hver opdatering. Kaspersky Total Security kører en analyse, når programmet har downloadet og installeret en ny opdateringspakke.
  8. Markér afkrydsningsfeltet Kør objektanalyse den næste dag, hvis computeren er slukket for at køre en analyse, når computeren tændes, efter at en planlagt analyse ikke blev udført. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, kører programmet kun analysen på det planlagte tidspunkt, mens computeren er tændt.
  9. Markér afkrydsningsfeltet Kør kun objektanalyse, når der er pauseskærm, eller computeren er låst for kun at køre en analyse af objekter, hvis du ikke arbejder på computeren, og for ikke at skabe en ekstra belastning på computerens ressourcer, mens du arbejder. Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, kører programmet analysen på det planlagte tidspunkt, uanset om du arbejder på computeren eller ej.
  10. For at gemme ændringerne af indstillingerne skal du klikke på knappen Gem.