Sådan vælges kategorier af objekter til analyse

1. april 2021

ID 152477

Sådan vælger du kategorier af objekter, der blev fundet under analysen:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg Application Manager.

Vinduet Indstillinger for Application Manager åbnes.

5. Klik på linket Vælg kategorier af objekter for at gå til vinduet Kategorier af objekter.
  6. Udfør følgende handlinger:
    • For at udføre en analyse af installerede programmer skal du markere afkrydsningsfeltet Programmer.
    • For at udføre en analyse af installerede browserudvidelser skal du markere afkrydsningsfeltet Browserudvidelser.
  7. Vælg de kategorier af programmer og browserudvidelser, som du vil finde og muligvis fjerne. For at gøre det skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de valgte kategorier.
  8. Klik på knappen Gem.