Sådan sendes data om program eller browservindue til Kaspersky

1. april 2021

ID 155812

Hvis du oplever problemer med et program eller et browservindue, der er åbent på din computer, kan du rapportere dette vindue til Kaspersky via Kaspersky Total Security.

Sådan sendes data om program eller browservindue til Kaspersky:

1. Åbn programmets hovedvindue i Kaspersky Total Security.
  2. Klik på Yderligere værktøjer.
  3. Vælg afsnittet Rens og optimér.
  4. Klik på linket PC Cleaner for at åbne vinduet PC Cleaner.
  5. Klik på linket Rapportér et generende program.

Markøren ændres til et mål.

6. Peg med markøren på det program eller browservindue, som du vil rapportere til Kaspersky.
  7. Venstreklik for at indsamle data om det program eller websted, der åbnede dette vindue.

Vinduet Indsamler data om program åbnes.

8. I vinduet Indsamler data om program skal du udføre følgende handlinger:
    1. For at se data om det valgte vindue skal du klikke på linket Se indsamlede data.

Derved åbnes vinduet Se data om program, hvor du kan se alle de indsamlede oplysninger om det valgte vindue.

2. For at se det billede, du kopierede, skal du lade markøren hvile på det og derefter venstreklikke på det.

Den mappe, du gemte billedet i, åbnes.

3. Ved at klikke på linket Erklæring om databehandling kan du gennemse vores Erklæring om databehandling.
    4. Markér afkrydsningsfeltet Jeg har læst og accepterer Erklæring om teknisk support.
    5. Klik på knappen Send.

Data om programmet eller browservinduet sendes til Kaspersky.