Sådan ændres indstillinger for krypterede forbindelser

1. april 2021

ID 157530

Krypterede forbindelser etableres via SSL- og TLS-protokollerne. Kaspersky Total Security scanner som standard sådanne forbindelser efter anmodning fra beskyttelseskomponenter som f.eks. Mail Anti-Virus, Anti-Spam, Safe Money, URL-rådgiver, Privat browsing, Web Anti-Virus og Anti-Banner.

Sådan ændres indstillinger for krypterede forbindelser:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Gå til afsnittet Netværksindstillinger.
  4. Vælg en handling, der skal udføres, når du opretter forbindelse til hjemmesider via en krypteret forbindelse:
    • Scan ikke krypterede forbindelser. Programmet scanner ikke krypterede forbindelser.
    • Scan krypterede forbindelser efter anmodning fra beskyttelseskomponenter. Programmet scanner kun krypterede forbindelser efter anmodning fra URL Advisor. Denne handling er valgt som standard.
    • Scan altid krypterede forbindelser. Programmet scanner altid krypterede forbindelser.
  5. Vælg en handling, der skal udføres, hvis der fejl under scanning af krypterede forbindelser:
    • Ignorer. Hvis denne handling vælges, afslutter programmet forbindelsen med den hjemmeside, hvor scanningsfejlen opstod.
    • Spørg. Hvis der opstår en fejl ved scanning af en krypteret forbindelse med en hjemmeside, viser programmet en meddelelse, hvor du kan vælge en handling:
      • Ignorer. Programmet afslutter forbindelsen med den hjemmeside, hvor scanningsfejlen opstod.
      • Føj domæne til udeladelser. Programmet tilføjer hjemmesidens adresse til listen over undtagelser. Programmet scanner ikke krypterede forbindelser på hjemmesider fra listen over undtagelser. Disse websteder vises i vinduet Undtagelser, som du kan åbne ved at klikke på linket Administrer undtagelser.

Denne valgmulighed vælges som standard.

• Føj domæne til udeladelser. Programmet tilføjer hjemmesiden til listen over undtagelser. Programmet scanner ikke krypterede forbindelser på hjemmesider fra listen over undtagelser. Disse websteder vises i vinduet Undtagelser, som du kan åbne ved at klikke på linket Administrer undtagelser.
  6. Klik på Administrer undtagelser for at åbne vinduet Undtagelser og udføre følgende handlinger:
    1. Klik på knappen Tilføj for at tilføje hjemmesiden til listen over undtagelser til scanning af krypterede forbindelser.
    2. Indtast hjemmesidens domænenavn i feltet Domain name.
    3. Klik på Tilføj.

Programmet scanner ikke krypterede forbindelser med denne hjemmeside. Bemærk, at hvis et websted tilføjes til listen med undtagelser, kan det begrænse funktionaliteten for scanning af webstedet med beskyttelseskomponenter som f.eks. Safe Money, URL-rådgiver, Privat browsing, Web Anti-Virus og Anti-Banner.